Freestyleträning

Idag har vi tränat Freestyle med E. Håller på att göra vårt första program och det är jätteroligt. Vi har tränat i flera veckor på olika mpment som vi ska ha med och nu har vi börjat att sätta ihop det hela till ett flytande program. Det gäller att vara snabb på att skriva ner sina ideer för annars så försvinner dem. Jag kan höra en låt på radion i bilen och tänka att så skulle man kunna göra då och då i låten men sen försvinner det. Detsamma gäller när man står där med Gibson framför sig och han är redo att jobba och så kommer en låt på radion eller på ipoden och så börjar man att försöka göra det live direkt..funkar inte.

Men det känns som att vi faktiskt har ett ganska bra förstaprogram. Ett kort med mycket tempo. fast vi hat bara satt första halvan än så länge. Resten finns bara i pappersform so far.. KOmmer förmodligrn inte att bli klar med det denna veckan men sen ska vi träna och visa upp för alla som vi får chansen. det gäller jua tt kunna utföra sitt program i olika situationer och miljöer också. det är ju inte bara en massa trix, måst evara stabilitet och säkerhet också. Så det lär bli en liten show/träning på samtliga släktkalas och torgvandringar framöver. Tur att min tuggade mobil faktiskt är väldigt bra att spela musik i, då slipper man tänka på att ha med sig cd eller sterio.

Igår när vvi gick och la oss så hittade vi inte Gibson.. han kan ju inte bara försvinna, men vi letade och letade i hela lägenheten och på balkongen men ingen Gibbis. Jaja tänkte vi han är väl här någonstans. -Han ligger säkert under sängen sa jag lite skämtsamt eftersom han aldrig har varit där nånsin. Har hört om andra pulis som gillar att ligga under sängen men Gibson har aldrig ens visat intresset.. Men visst låg han där inklämd. Min lilla matta hade ju glidit in och han brukar ligga på den så han hade helt enkelt bara gjort som vanligt. Same same but diffrent..:




Han gick och la sig..

/The lions sleep tonight

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0