Sommar!




Sommar Sommar!!
Och nu är vi tillbaka... Har väl iof inte varit borta men men.. Och vad har vi gjort under sommaren då.. Ja lite av det mesta. Självklart har vi tillbringat en liten del på stranden men med vårt härliga klimat så har det inte blivit så värst mycket av den varan.. Gibson är den som badat mest i familjen! Och spelat mest fotboll i sanden.

Vi har lekt en massa i trädgården och gått många härliga promenader runt åkrarna. Gibson har ju även varit på semester hos min pappa. Ja eller semester..snarare träningsläger.hihi. Han fick gå många långa promenader i stan och hitta på en massa skojigt! Jag tror att han är nöjd även om han var lite trött när han kom hem. Men det är inte lätt om man är en lantishund att bo i stan..Det finns ju så mycket att titta på och att nosa på men framför allt att kissa på!

Vi har ju varit på utställning i Tvååker och det var roligt att äntligen få träffa lite andra pulis. Gibson fick bra kritik men domarna tyckte att han hade vuxit lite i benen och inte riktigt vuxit klart runt bröstkorgen. Men han fick ändå 1 i kvalitet och hederspris ena dagen! Men i konkurrensen var det faktiskt Csabos tur att vinna. HAn har varit den ständiga tvåan bakom Gibson från den första utställningen och nu fick han sin revansch! Men det gjorde inte mig och Gibson ledsna för Csabo och Stefan är goda vänner itll oss. Det skiljen 5 dagar på hundarna så de har lekt ihop förr.

Och så var det ju detdär med vädret ja.. Det har ju regnat och vi som hundägare så måste man vara redo för alla väderlekar året om. Så vi klär på oss båda två och går ut ändå... 

Men inga kläder i världne håller för ett skyfall så när vi väl var inne igen fick vi båda två ta och torka ordentligt. Men först tog vi ett bad båda två.



Sen myste vi..hör och häpna...i soffan.. Inbäddade i täcken och handdukar.. Husse var inte hemma så vi passade på att bryta lite mot regeln..inte i soffan.. Men han var inte i soffan för han var ju inbäddad i täcke och sen i mitt knä.
När det sen var dags för sängen och Gibson inte var riktigt torr så får man helt enkelt hjäpa till lite till
   Rödluvan...hihi

Men när han väl är torr är han en riktig snygging. Han har en snyggare mittbena än vad jag har...



Det var allt för nu, men vi är snart tillbaka med fler av våra upptåg.

/ Back in Black


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0